Sorteer op
 • Lilliputiens Minifiguur "Eenhoorn Louise"
  Lilliputiens Minifiguur "Eenhoorn Louise"

  Een diertje om zelf verhaaltjes mee te verzinnen. Laat je fantasie de vrije loop en speel een rollenspel. Spaar ze allemaal! Stimuleert de fijne motoriek en de verbeelding.

  Afmeting: 11 x 4 x 13 cm

  Machinewas 30 graden

  € 9,99
 • Lilliputiens Minifiguur "Leeuw Jack"
  Lilliputiens Minifiguur "Leeuw Jack"

  Een diertje om zelf verhaaltjes mee te verzinnen. Laat je fantasie de vrije loop en speel een rollenspel. Spaar ze allemaal! Stimuleert de fijne motoriek en de verbeelding.

  Afmeting: 9 x 6 x 9 cm

  Machinewas 30 graden

  € 9,99
 • Lilliputiens Druivende krokodil "Anatole"
  Lilliputiens Druivende krokodil "Anatole"

  Durf jij in bad samen met een krokodil? Deze lieve krokodil maakt grappige luchtbelletjes wanneer je hem onder water duwt. Hij vult zijn buik met water en sproeit het met veel plezier over je heen.

  Afmeting: 14 x 7 cm

  € 12,99
 • Lilliputiens Druivende neushoorn "Marius"
  Lilliputiens Druivende neushoorn "Marius"

  Durf jij in bad samen met een neushoorn? Deze lieve neushoorn maakt grappige luchtbelletjes wanneer je hem onder water duwt. Hij vult zijn buik met water en sproeit het met veel plezier over je heen.

  Afmeting: 15 x 7 cm

  € 12,99
 • Lilliputiens Druivend eco gietertje "Pablo"
  Lilliputiens Druivend eco gietertje "Pablo"

  Pablo de toekan drijft op het water en houdt de kleintjes gezelschap in bad. Pablo is ook een gieter en zorgt voor veel waterpret. Durf jij Pablo over je hoofdje uit te gieten?

  Afmeting: 14 x 11 x 7 cm

  € 15,50
 • Lilliputiens Druivend eco gietertje "Paulette"
  Lilliputiens Druivend eco gietertje "Paulette"

  Paulette de kip drijft op het water en houdt de kleintjes gezelschap in bad. Paulette is ook een gieter en zorgt voor veel waterpret. Durf jij Paulette over je hoofdje uit te gieten?

  Afmeting: 14 x 11 x 7 cm

  € 15,50
 • Lilliputiens Poppenmandje "Anaïs"
  Lilliputiens Poppenmandje "Anaïs"

  Een popje om te verzorgen als een echte baby. Verschoon de luier en kleed haar aan en uit. Ze kan overal mee naartoe en slaapt in het reiswiegje. Stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitiatiespel.

  Afmeting: 22,5 x 12 x…

  € 29,99
 • Lilliputiens Dokterstas
  Lilliputiens Dokterstas

  Het vosje Alice voelt zich niet lekker. Gelukkig is de dokter al ter plaatse. Deze dokterstas bevat alles wat een kleine dokter nodig heeft, inclusief mondmasker. Het tasje doet ook dienst als ziekenbedje.

  Afmeting: 22 x 14 x 25…

  € 44,99
 • Lilliputiens Grendelhuis
  Lilliputiens Grendelhuis

  Opgelet ! Er loopt een sluwe inbreker rond. Snel kijken of alle sloten van het huisje vergrendeld zijn. Of ben jij de handlanger van de inbreker en open jij de sloten voor hem? Dit huisje laat kleuters op ludieke wijze kennismaken…

  € 44,99
 • Lilliputiens Handtas "Anaïs"
  Lilliputiens Handtas "Anaïs"

  Een must-have voor trendSetters, de handtas in de kleuren van Anaïs. Met accessoires zoals een telefoon met geluid, een sleutelbos en een poederdoosje kunnen kleintjes zich helemaal inleven in de wereld van de…

  € 44,99
© 2016 - 2023 Leuk-ER bij VanElles | sitemap | rss