Sorteer op
 • Vondels Ornament glas zacht roze bloem
  Vondels Ornament glas zacht roze bloem

  Ornament glas zacht roze bloem. Handbeschilderd en mondgeblazen.

  Hallo kerstliefhebber! Vondels' kerstversieringen zijn gemaakt van glas, mondgeblazen, met de hand beschilderd en met de grootste zorg gedecoreerd. Elk stuk is…

  € 12,95
 • Vondels Kerstbal glas roze transparant met gouden glitter stippen
  Vondels Kerstbal glas roze transparant met gouden glitter stippen

  Kerstbal glas roze transparant met gouden glitter stippen. Handbeschilderd en mondgeblazen.

  Hallo kerstliefhebber! Vondels' kerstversieringen zijn gemaakt van glas, mondgeblazen, met de hand beschilderd en met de grootste zorg…

  € 8,95
 • Vondels Ornament glas goud camera
  Vondels Ornament glas goud camera

  Ornament glas foto camera in het goud. Handbeschilderd en mondgeblazen.

  Hallo kerstliefhebber! Vondels' kerstversieringen zijn gemaakt van glas, mondgeblazen, met de hand beschilderd en met de grootste zorg gedecoreerd.

  Elk stuk…

  € 15,95
 • Vondels Ornament glas Nijntje in blauwe bloemetjes jurk | Miffy Delft blue flower dress
  Vondels Ornament glas Nijntje in blauwe bloemetjes jurk | Miffy Delft blue flower dress

  GLAZEN ORNAMENT NIJNTJE/NIJNTJE BLAUWE BLOEMENJURK H11CM M/DOOSOrnament glas Nijntje/Miffi blauwe bloemenjurk. Handbeschilderd en mondgeblazen. Elk stuk wordt verpakt in een luxe Vondels geschenkdoos.

  Afmeting: 11 cm

  Materiaal:…

  € 17,50

 

HELLO CHRISTMAS LOVERS!

Oprichters Yan en Loesje leerden elkaar kennen in Amsterdam en hebben in 2015 Vondels opgericht. Yan Xu, afkomstig uit Shanghai (China), begon haar carrière in de IT. Gedreven als ze is, begon ze haar eerste bedrijf – een groothandel in kerstversieringen – in 2003. Dankzij haar bekendheid met zowel de Chinese als de Europese cultuur weet ze hoe je je op een bepaald doel moet richten én hoe je dat bereikt.

Loesje begon in Brabant voordat ze naar het westen verhuisde. Vanwege de internationale uitstraling werd Amsterdam haar bestemming. Het eerste deel van haar carrière was ze inkoper voor een groot warenhuis, waarvoor ze over de hele wereld reisde. Of het nu ging om mode, wonen, interieurs of accessoires, haar passie en oog voor design waren haar grote kracht. 

Stand out and be different, that’s how we roll!

Yan en Loesje kwamen elkaar tegen toen ze allebei op zoek waren naar vernieuwende kerstversiering. En zo is Vondels ontstaan: een merk dat met trots unieke, eigenzinnige en moderne kerstversieringen ontwerpt. Vondels maakt unieke kerstdecoraties die een extra beetje sparkle geven aan jouw feestdagen. De hoogwaardige glazen ornamenten combineren traditionele en moderne ontwerpen tot een trendy en chic product.


Happy Christmas & Happy Shopping!

Yan en Loesje

© 2016 - 2024 Leuk-ER bij VanElles | sitemap | rss