Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

SABRE is het verhaal van Francis Gelb, geboren in een familie van goudsmeden. Gedragen door respect en onbeperkte passie voor de ambachtelijke beroepen, werkte hij met zijn familie voordat hij in 1993 zijn eigen House of Cutlery in Parijs oprichtte:

SABRE - de naam van het eerste bestek dat het merk ontwikkelde. Een naam die ook zijn project beschrijft: snij de monotonie van servies door en combineer voor het eerst vakmanschap en vrijheid met kleuren, vormen en materialen. 

SABRE is ook een liefdesverhaal. Dat van Francis Gelb en zijn vrouw en partner, Pascale. Van deze communie tot de top, voortdurend gevoed door reizen, ontmoetingen, legendes, kleuren, werd "the Sabre soul" geboren: een nomadische en vriendelijke geest, een gevoel van delen en natuurlijke elegantie.

Het duo werkt op volle capaciteit en de charme heeft effect: SABRE is op alle beurzen en grote beurzen, de winkels en bochten vermenigvuldigen zich, de internationale markt opent zijn deuren. Al snel zal de creatie van nooit eerder geziene porselein een nieuw antwoord bieden voor de instellingen van de plaats, waardoor tafelkunst in een ware levensstijl verandert.

In onze webshop vind je de Old Fasion lijn van Sabre. Ben je op zoek naar een ander item? Vraag ons ernaar en we bestellen het voor je.

 

© 2016 - 2023 Leuk-ER bij VanElles | sitemap | rss